Luggumt- ekte opplevelser

Sjekk Luggumt sin nye nettside www.luggumt.no !

Fellesskapet Luggumt  består av 10 solide medlemsbedrifter, som hver for seg gir bredde og mangfold til kulturopplevelsene i Oppdal, med kunst, håndverk, aktiviteter, overnatting og servering. Det store stikkordet er opplevelse, enten det er med øynene, munnen eller større deler av kroppen. Kongsvold i sør, Storli Gard og Gjevilvasshytta i vest og Brødrene Bjørndalssæter mot nord, en finner en Luggumttilbud rundt i store deler av Oppdalsbygda.  De resterende bedriftene av felleskapets 10 er: Vognildsbua, Galleri Mali, Benth Owesen, Oppdalsmuseet, Oppdal kulturhus og Småbruket.

Styret består for tiden av: Leder Jon Aalbu, Sekretær Wenche Storli, Kasserer Jon Bjørndalseter og styremedlem Heidi Pawlik Carlson.