Luggumt- ekte opplevelser

Sjekk Luggumt sin nye nettside www.luggumt.no !

Fellesskapet Luggumt  består av 10 solide medlemsbedrifter, som hver for seg gir bredde og mangfold til kulturopplevelsene i Oppdal, med kunst, håndverk, aktiviteter, overnatting og servering.

Det store stikkordet er opplevelse, enten det er med øynene, munnen eller større deler av kroppen. Kongsvold i sør, Storli Gard og Gjevilvasshytta i vest og Brødrene Bjørndalssæter mot nord, en finner en Luggumttilbud rundt i store deler av Oppdalsbygda.  De resterende bedriftene av felleskapets 10 er: Vognildsbua, Galleri Mali, Benth Owesen, Oppdalsmuseet, Oppdal kulturhus og Småbruket.

Styret består for tiden av: Leder Jon Aalbu, Sekretær Wenche Storli, Kasserer Jon Bjørndalseter og styremedlem Heidi Pawlik Carlson.

Booking/kontakt tlf: 415 11 509

Har du lyst til å være med som frivillig på museet?

Her er det mange og varierte oppgaver som også du kan være med på.

Ta kontakt med en av våre ansatte, du er hjertelig velkommen!